Skup Lodówek

Jest to bardzo poważne forum do bardzo poważnych rozmów. -[Właścicielka/Gałgan]LOL_Lux_x3

Nie jesteś zalogowany na forum.

#1 2015-12-29 14:42:09

LOL_Lux_x3
[Właścicielka/Córka Iris]
Windows 7Chrome 47.0.2526.106

Jak potoczy się twoja historia z Roześmianym Jack'iem ?

http://samequizy.pl/jak-potoczy-sie-two … g-jackiem/

Mój Wynik:
Idealnie do siebie pasujecie!
Gdy pewnego dnia wróciłaś do domu zastałaś Jacka smutnego. "Hej, co się dzieje?" - zapytałaś go. "Mówiłem Ci kiedyś, że jesteś drugą ważną dla mnie osobą? Wspominałem, dlaczego ją zabiłem?". "Mówiłeś tylko, że był chłopak, Isaac...". "Obiecał, że na zawsze będziemy przyjaciółmi... Ale zapomniał o mnie! Zostawił mnie samego, na kilkanaście lat... Czy Ty też o mnie zapomnisz, zostawisz mnie samego?" - rzadko kiedy Jack brzmiał tak poważnie. "Jack... Nigdy Cię nie zostawię, zostanę przy Tobie, na zawsze..." - odpowiedziałaś uśmiechając się i przytuliłaś go. Uwielbiasz przebywać z Jackiem. Zawsze śmiejesz się z jego żartów i często chodzicie razem do wesołego miasteczka, zarówno opuszczonego, jak i czynnego. Jack nie pozwoliłby Ci odejść, a Ty nawet tego nie rozważasz. Kochasz go całym sercem.

Jeśli znalazłeś/aś tą wiadomość to wiedz że masz moje błogosławieństwo.... huju XDD
                        ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

ᴜɢʜʜʜʜʜʜ

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

a9eb9b7cccde652dcb06466b96dd0520.jpg

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot